Michael Maardt (magister i sociologi 1980): ment som inspirationmichael@theninja.dk

Clif High

Jeg har lyttet meget interesseret til Clif High siden juli 2021. Han opfattes af mange som meget begavet mand. Han udviklede noget software i 1990'erne, som scannede nettet for ord og sprog, som gjorde ham i stand til at forudse mange ting - og han havde i mange tilfælde ret. Han har egen kanal på Bitchute og bliver ofte interviewet af andre, bl.a. hos Greg Hunter, usawatchdog.

Som jeg umiddelbart vurderer, kender meget få danskere til Clif High, så jeg har lavet lidt referater

Clif High, sept 2021

Vi nærmer os en kommunikations blackout, måske internettet eller mobilers adgang til internettet i en tidsperiode. Nedlukning af internettet er næppe muligt. 3. uge af oktober sker en ulykke eller lign i et msm medie.

Menneskeheden er blevet manipuleret (mind control) af insektdronningen (the bug), men nu er grænsen nået. Meget kommer ud i det åbne og vores emotionelle respons vil skifte. 

Mange normale får det hårdt med at konfrontere alt, hvad der kommer ud i det åbne rum. (Bill Gates børn er aldrig blevet vakset og skal det heller aldrig)

16.9.2021
The woo is out og flyder oven over paradigmet. Paradigmet synker. De sidste 40-50 år har medierne opsat trends/tendenser og har fået de normale til at følge dem. Disse ting fungerer ikke længere.

3. uge i oktober sker en ulykke eller skade ved et mediefirma. Fra den tid vil mange medier blive afsløret. Vi er i en periode, hvor hemmeligheder bliver afsløret. Perioden vil vare flere år. Den kommende tid er meget farlig og skræmmende.

Dette er en tid, for ansvarsbevidste (serious) mænd at passe på deres familie. Vi nærmer os denne periode, hvor de normale er forvirrede og de ved ikke, hvad de skal stille op med situationen.

Universet pålægger disse mænd at stå frem og åbne munden for at berolige de normale.
Disse mænd kommer både fra politiske partier og fra det selvorganiserede kollektiv. 

De normales verdensbillede bliver rystet, fordi det snart bliver afsløret, hvordan de kendte personer blev prostitueret af deep state og gjort attraktive for de normale.

In the woo world we understand, that the space alien bug, som kontrollerer deep state, som er årsagen til alt, hvad der er sket. The Bug har arbejdet på mennesker i mindst 6.000 år. Den kult, som bliver afsløret, er 6.000 gammel, måske endda 13.000 år.
Mange normale bliver forfærdede over at se disse informationer om afsløringerne om denne dødskult.

Afsløringen er apokalypsen, aabenbaringen. Det gode er, at mange er vågnet de sidste måneder, og de kan erstatte alle de kriminelle, som bliver afsløret: banksters, politikere helt ned til skoleledere. Det kommer til at ske i efteråret 2021 og gennem hele 2022.

Det vil tage år for de normale at internalisere alt dette, og mange vil slet ikke magte at gøre det. Deep state er desperat og derfor er det en farlig tid, i hvert fald i deep state alliancen USA, UK og Australien.
 

Husk at dele: Højreklik her, vælg 'Kopiér link adresse' el. lign. og du får et link til denne side. Indsæt derefter linket i en email eller på sociale medier. Tak !!


©2021 • Michael Maardt • theninja.dk